fredag, oktober 10

Motion

När jag kommer hem från min joggingrunda, så möts jag av denna avslappnande vy. Våra hästar är hur lugna och softa som helst och stressar inte upp sig i onödan, som tur är är de pigga och glada med ryttare på ryggen.
För Er som inte vet måste jag bara berätta om hur lycklig jag blir av att motionera!
Jag älskar att springa en mil och jag försöker göra det flera dagar i veckan. Jag älskar att simma 1-2 timmar och gör det flera gånger i veckan. Jag älskar mina dagliga skogspromenader med Vovvarna. Flera dagar i veckan cyklar jag ett par mil och det är också fantastiskt roligt. Styrketräning är väl inte det roligaste jag vet men jag tycker det är så kul så att jag går till gymmet minst en dag i veckan i alla fall. Vattengympan jag går på varje vecka gör underverk för både kropp och själ. Att rida är även det skoj, skoj, skoj och det gör jag minst 3 dagar i veckan. Powerwalk med pumpstavarna räcker tyvärr inte min tid till så mycket som jag hade velat, men det blir av det med i mån av tid.
Åh, vad jag blir glad och lycklig när jag är aktiv och använder min härliga kropp. I min kropp ska jag bo resten av mitt liv och den vårdar jag ömt och utnyttjar till max!
Hur hinner jag? undrar någon ibland...
Jodå, man hinner mer än vad man tror;-) Jag lägger ingen tid på att vara svartsjuk till exempel. Har en del människor i min omgivning som lägger mycket tid på att "bevaka" sina respektive och vara fångvaktare för dem på heltid. Svartsjuka verkar vara enormt tidskrävande och destruktivt som bara gör alla negativa och dumma. Jag lägger heller ingen tid på avundsjuka som vissa andra gör och bara bryr sig om vad andra har och saker de vill ha. Jag lägger heller ingen tid på att shoppa en massa onödigt för att bättra på ett dåligt självförtroende.
Jag är hellre ute och springer i naturen med en glad Vovve än sitter och smider planer i min enfaldighet om hur ingen annan ens ska kunna prata med min respektive.
De som känner sig träffade kanske behövde ett sanningens ord och Ni andra kan bara virra på huvudet och tycka jag är lite fredags tokig och undra om jag korkat upp en vinflaska eller så finns det en del där ute som tycker som jag och uppskattar motion före trams:o))